Onze Verhalen

Doe mee aan de EK Poule 2024 bij Café de Derde Kamer!

Voetbalfans en gezelligheidsdieren opgelet! De spanning stijgt en de bierkranen staan te trappelen, want het is weer tijd voor de EK Poule 2024 bij Café de Derde Kamer. Dit is hét moment om je voetbalkennis op de proef te stellen, je voorspellingen te doen en kans te maken op fantastische prijzen.

Waarom meedoen?

1. **Gezelligheid**: De wedstrijden bekijken bij Café de Derde Kamer is een beleving op zich. Met grote schermen, een geweldige sfeer en een enthousiast publiek is elke wedstrijd een feestje.
2. **Spanning en sensatie**: Voorspel de uitslagen van de EK-wedstrijden en zie hoe je scoort tegenover je vrienden en andere deelnemers. 
3. **Prijzen**: Doe mee aan de poule en maak kans op fantastische prijzen! 

Hoe werkt het?

1. **Voorspellingen**: Vul jouw voorspellingen in voor de wedstrijden van het EK 2024. Je kunt de formulieren hieronder downloaden in een Excel bestand of in een pdf bestand.
2. **Inleveren**: Geef je formulier af bij de bar van Café de Derde Kamer en betaal de deelnamekosten.
3. **Volg de actie**: Bekijk de wedstrijden live bij Café de Derde Kamer en zie hoe jouw voorspellingen het doen. Er zullen regelmatig updates zijn van de tussenstanden in de poule.
4. **Winnen**: Aan het eind van het toernooi worden de winnaars bekendgemaakt en de prijzen uitgereikt. Wie weet ga jij naar huis met de hoofdprijs!

Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan de EK Poule 2024 bij Café de Derde Kamer. Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een zomer vol voetbal, spanning en gezelligheid. Tot snel in het leukste café van de stad!